Rondreis Vietnam en Zaken Doen!

Rondreis Vietnam en Zaken Doen

Een aantal jaar geleden ben ik op reis geweest in noord Vietnam. Het was altijd al een droom voor mij om een keer naar Vietnam te gaan vanwege de mooie natuur en de totaal verschillende cultuur die ik wilde ontdekken, maar de reistijd naar Vietnam is erg lang, dus ik wilde wel zorgen dat ik in de beste tijd zou vertrekken. Na lang onderzoek had ik gevonden in welk seizoen ik wilde gaan, namelijk de koude maanden van Nederland. Ik wilde dus tussen oktober en april gaan.


Import en Export in Vietnam

Toen ik bezig was met mijn rondreis door Vietnam en door de steden liep, zag ik erg veel mogelijkheden om zaken te doen. Ik had contact met veel lokale bewoners en al snel merkte ik dat veel gesprekken op geld en dus zaken uitliepen. Zonder dat dit mijn doel was voor de reis kreeg ik dus veel tips uit Vietnam op welke gebieden nog veel onvrede heerste. Wat de grootste kans was op succes was de import en export van en naar Vietnam.

Tips: Zaken doen in Vietnam

Vietnam is een groot land en ligt aan het water en hier werd nog onvoldoende gebruik van gemaakt. Voor de import vanuit Vietnam is kleding het meest verstandig om vanuit Vietnam te importeren. Het wordt in Vietnam van gelijke kwaliteit geproduceerd als in China, maar in Vietnam is het nog goedkoper. Er is in Vietnam het meeste vraag naar babymelk en voedingssupplementen. Hier valt dus voor Nederland veel te verdienen op het moment dat Nederland de export naar Vietnam uitbreidt. Mijn reis was verder erg interessant en ik heb veel geleerd. Ik hoop dat de zakelijke mogelijkheden in Vietnam nog meer zullen worden gebruikt zodat de economische situatie van Vietnam ook omhoog kan.

Neem contact met VIEC nu!

Write a comment

Comments: 0