De relatie tussen Apple iPhone en Import Export Vietnam

Vietnam in de ban van de Rode iPhone 7 en iPad pro 2

Vanaf 24 maart komt Apple weer met een verrassing. Namelijk de rode iPhone 7 en 7 plus en een nieuwe Ipad, die goedkoper is dan de vorige versie, maar wel betere specificaties heeft. Deze iPhones zijn onderdeel van het (PRODUCT)RED- initiatief. Dit wil zeggen dat een gedeelte van de opbrengst naar het Global Fund to Fight AIDS gaat.

 

De foto hieronder geeft aan dat er veel Aziaten waren die helemaal gek op Apple producten zijn. En ze zijn bereid om veel te betalen voor een "High-end quality product". Vietnam zit ook niet buiten dit verhaal. De economie gaat in Vietnam steeds verder vooruit en Vietnamese mensen zijn steeds meer in staat om dure producten aan te schaffen zoals Apple producten.

Wat heeft Import en Export hiermee te maken?

Zoals al aangegeven gaat de economie in Vietnam steeds verder vooruit. Vietnamese mensen zijn dol op producten uit Europa en Amerika. De  iPhone 7 rood is op dit moment het nieuwste van het nieuwste en daarom ook een ‘hot item’ in Vietnam, maar ook Auto’s uit Europa worden veel verkocht in Vietnam, ondanks dat de Europese auto’s in Vietnam bijna twee keer zo duur zijn als hier. Omdat de mensen in Vietnam zo gek zijn op producten uit Europa is dit een mooie mogelijkheid voor Europese bedrijven om uit te breiden naar Vietnam.

 

Dus heeft u de ambitie om uw bedrijf uit te breiden en ook een afzet markt te creëren in Vietnam? >>> Neem dan contact met ons op en wij zullen u ondersteunen bij dit proces en de mogelijkheden voor uw bedrijf in kaart brengen.

Write a comment

Comments: 0