Voedselveiligheid in Vietnam moet beter

Zoals wel bekend is, zijn er problemen met de voedselveiligheid in Vietnam. Deze is niet optimaal. De meest kwetsbare groep voor onbetrouwbaar eten zijn de baby’s en kleine kinderen. Door de Vietnamese achtergrond die wij hier bij VIEC hebben, hebben wij nog een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Om het probleem aan te gaan pakken besloten wij bij VIEC dus om te beginnen bij de meest kwetsbare groep. Wij zijn blij dat Robin Food met ons wil samenwerken, waardoor wij nu babymelkpoeder van het merk Olla naar Vietnam kunnen sturen. Dit is topkwaliteit babymelk en zal binnenkort te vinden zijn in de schappen in Vietnam. 

 

 

Om de voedselveiligheid in Vietnam nog verder te verbeteren zijn wij op zoek naar nog meer producten om te exporteren naar Vietnam. VIEC is nu ook bezig met het exporteren van kaas, olijfolie en snoep.

 

Dus ben jij een producent of distributeur van etenswaar en heb jij het idee dat exporteren naar Vietnam een optie is? Neem dan contact op met VIEC en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen

Write a comment

Comments: 0