Babymelk naar Vietnam met VIEC

Nederland exporteert voor ruim 9 miljard euro aan zuivel producten over de hele wereld. En alleen de melk productie in Nederland bedraagt al 14,3 miljard KG. De grootste afnemer in Azië is Japan, op de voet gevolgd door Vietnam en China.

Babymelk in Nederland is van enorm goede kwaliteit. Er zitten enorm veel testen aan verbonden voordat babymelk in Nederland verkocht mag worden. Dit valt in andere landen ook op en maakt de Nederlandse babymelk erg interessant. Vietnam is hier geen uitzondering op. In Vietnam is de voedselveiligheid niet optimaal. Vaak zien we dat mensen ziek worden van het eten. Dit willen we bij de meest kwetsbare, namelijk de baby’s, proberen te voorkomen. Daarom gaat VIEC nu beginnen met het exporteren van babymelk naar Vietnam

VIEC is de samenwerking aangegaan met de babymelk van Olla. Nederlandse babymelk met premium kwaliteit. In Olla zitten alle belangrijke vitaminen en mineralen voor baby’s. De babymelk heeft een zoete smaak, wat het voor iedere baby erg lekker maakt om te drinken. Ondanks de zoete smaak is de melk zeer gezond. In samenwerking met Olla wil VIEC graag investeren om de babymelk van Olla te introduceren in de Vietnamese markt. Ondanks de premium kwaliteit heeft Olla een zeer acceptabele prijs. Het doel wat VIEC voor ogen heeft is de baby’s in Vietnam top voeding geven. Want deze baby’s zijn de toekomst van Vietnam.    

Waarom Babymelk naar Vietnam Exporteren?

Waarom zou u met ons de samenwerking aan willen gaan? Veel mensen zien in Vietnam geen markt. Echter, een land met 93 miljoen inwoners, waarvan 52% jonge bevolking en een sterk groeiende economie van ruim 30%, zien wij wel als een mooie potentiele markt. Aangezien wij al lange tijd zaken doen met Vietnam, hebben wij op dit moment 6000 vaste klanten en 11000 potentiele klanten waarvan een aantal eigenaar is van supermarktketens en distributiecentra. Gezien de kennis van de cultuur in Vietnam en een reeds opgebouwde klantenkring, kunnen wij Olla en/of andere producten vanuit Nederland naar Vietnam brengen.    

Write a comment

Comments: 0