Export kaas en melkpoeder Vietnam

Nederland staat bekend om de zuivelproducten. De Nederlandse kaas is wereldberoemd en ook de melkproducten worden over de hele wereld geëxporteerd. Zo is er in Nederland in 2016 een productie van 14,3 miljard KG melk geweest. Dit is geproduceerd door 1,7 miljoen koeien in een land van ruim 41 duizend vierkante kilometer.  Dit is dus een enorme productie voor ons kikkerland. Van de totaal 3,53 miljard euro die Nederland winst heeft gemaakt met de export van zuivelproducten, is 1,14 miljard euro door babymelkpoeder.

Nederland is dan ook de grootste exporteur van kaas, volle melkpoeder en condens van de EU. De grootste importeur van de Nederlandse zuivelproducten buiten de EU is Japan, het buurland van Vietnam. Daar is 24.000 ton kaas naartoe gestuurd. De markt van Vietnam is echter nog steeds niet ontdekt. Gelukkig is VIEC – Vietnam Import Export Company, al jaren bezig met het importeren en exporteren van goederen van en naar Vietnam. Wij krijgen steeds meer vragen of VIEC ook deze producten voor Vietnam zou kunnen leveren.

VIEC is nu al bezig met het exporteren van kaas en babymelkpoeder naar Vietnam. Wij willen graag de markt in Vietnam zo groot mogelijk maken en willen dus ons assortiment graag uitbreiden.

 

VIEC zal dus fungeren als tussenpersoon voor de export van zuivelproducten naar Vietnam. In de afgelopen 6 jaar hebben wij een steeds grotere vaste klantenkring gekregen die op dit moment bestaat uit ruim 6000 klanten. Ook zitten hier eigenaren van supermarkten en distributiecentrums in Vietnam bij. Dus hebben jullie interesse in het exporteren van goederen naar Vietnam? >> Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op << en dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.   

Write a comment

Comments: 0