Tuinmeubels uit Vietnam

Naast dat VIEC zich bezig houdt met het versturen van goederen vanuit Nederland naar Vietnam, is VIEC ook opzoek om goederen van Vietnam naar Nederland te sturen. Nu kwam Jan Pinkster bij ons terecht. Hij is de eigenaar van een grote handelsonderneming in tuin artikelen. Met twee vragen. Ten eerste zou hij graag voor zijn bedrijf goederen uit Vietnam halen, daarnaast heeft hij privé een hobby in vogels. Ook zou hij graag vogelkooien uit Vietnam naar Nederland laten komen.

De eerste vogelkooien gemaakt van bamboe zijn al naar Nederland gekomen

 

Nu is VIEC samen met Michel Pinkster om tafel gaan zitten voor het verzenden van tuinmeubels van Vietnam naar Nederland. Het bijzondere aan de tuinmeubels die naar Nederland zullen komen is dat de tuinmeubels allemaal gemaakt zijn van waterhyacint. Waardoor het een stuk comfortabeler zit dan de huidige tuinmeubels in Nederland. 

 

Write a comment

Comments: 0