Fruit naar Vietnam Exporteren

Vietnam staat bekend om het tropische klimaat en de tropische vruchten daar. Toch is er vraag naar Europees fruit. Waarom? Lees hier verder

In Nederland is er erg veel controle op de kwaliteit van etenswaren. Zo ook op fruit. Al het fruit wat we in Nederland eten is goed gecontroleerd, om de kans op ziektes te minimaliseren. In Vietnam is deze controle een stuk minder.

 

Inwoners uit Vietnam zijn dus bang om ziek te worden van het fruit uit Vietnam. Nu staat Nederland er om bekend dat er erg veel appels en peren worden verbouwd. Ook hier is erg veel vraag naar vanuit Vietnam. Met 93 miljoen inwoners en een sterk groeiende economie, is Vietnam een zeer potentiële markt.

 

Nu heeft VIEC al aanvragen vanuit Vietnam ontvangen voor het leveren van appels en peren. Daarnaast wil VIEC ook graag ander fruit naar Vietnam exporteren. VIEC kan de transport voor het fruit regelen doormiddel van luchtvracht, dus het fruit zal niet lang onderweg zijn voordat het in Vietnam aankomt. Dus zie jij het wel zitten om jouw appels en/of peren te verkopen in Vietnam? Of heeft u ander fruit wat naar Vietnam zou kunnen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met VIEC!

Write a comment

Comments: 0