Nederlandse snoep naar Vietnam

In Nederland wordt er erg veel aandacht besteed aan de kwaliteit van het eten

Zo ook aan de kwaliteit van het snoep. Snoep in Nederland moet vele testen ondergaan om te zorgen dat het geen gevaar oplevert om het te eten. In Vietnam is dit anders. In Vietnam zijn nog steeds veel voedselschandalen en zijn er veel minder controles op de kwaliteit van snoep. Het is dus soms gevaarlijk voor de kinderen in Vietnam om Vietnamees snoep te eten. 

VIEC vindt dit niet kunnen

Wij vinden dat kinderen moeten kunnen snoepen zonder dat de ouders zich zorgen hoeven maken over de kwaliteit van het snoep. Om deze reden is VIEC op zoek gegaan naar een mogelijkheid om snoep vanuit Nederland naar Vietnam te exporteren. 

Tot onze verbazing kwamen we tot de conclusie dat er vanuit Vietnam enorm veel vraag is naar snoep vanuit Nederland. Niet alleen de kwaliteit van het snoep, maar ook de mooie uitstraling van het snoep bleek veel interesse op te wekken. Veel Nederlands snoep is gebaseerd op Disney figuren en dit bleek erg in de smaak te vallen in Vietnam. Daarnaast zien we steeds vaker dat er speelgoed mee wordt geleverd met snoep. Ook hier is erg veel vraag naar vanuit Vietnam.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op: info@viec.nl Of >>> Klik HIER <<

Write a comment

Comments: 0