Exclusieve handmade meubels uit Vietnam

VIEC is importeert meubels van Vietnam naar Nederland. 

Waarom zou u voor VIEC kiezen en wat maakt onze meubels bijzonder. VIEC heeft de afgelopen 7 jaar een enorm netwerk opgebouwd in Vietnam. Hierdoor is er ook een groot netwerk ontstaan van fabrieken die gespecialiseerd zijn in het produceren van (tuin)meubels. VIEC heeft samen met deze fabrieken geïnvesteerd om zo een exclusief meubelassortiment samen te kunnen stellen.

Neem gerust contact met ons op HIER

Meubels gemaakt van Waterhyacint

Op dit moment zijn meubels gemaakt van waterhyacint nog volledig nieuw in Nederland. Veel mensen denken dat het uiterlijk en het materiaal van de meubels exact het zelfde is als de meubels gemaakt van poly / natuurlijke rattan. In werkelijkheid is dit niet het geval. Wanneer waterhyacint van dichtbij bekeken wordt is te zien dat het uiterlijk erg uniek is. Het voelt erg zacht aan, maar toch is waterhyacint erg sterk. Meubels gemaakt van waterhyacint kunnen goed tegen alle temperaturen, of het nu -40 graden is of 40 graden boven 0, hier kunnen de meubels prima tegen. Dit maakt de meubels erg geschikt voor onder de overkapping in uw tuin, in uw serre of in uw huis. Waterhyacint heeft zich de afgelopen jaren al bewezen in Vietnam, maar ook in Europese landen zoals Engeland, Frankrijk en Rusland. Het zit enorm comfortabel en u kunt uw producten bij VIEC op maat laten maken. Wilt u een grotere, of juist kleinere bank? Geef dit dan aan en wij zullen speciaal voor u een assortiment laten produceren. We geven 2 jaar garantie voor deze meubelen. Zie hieronder een aantal van onze modellen. Onze fabriek in Vietnam heeft een productiecapaciteit van 4 40ft containers per maand. Indien u interesse heeft, neem dan direct contact op met VIEC HIER

Meubels gemaakt van Poly Rattan

Houdt u van gemak en wilt u dat uw tuinmeubel het gehele jaar zorgeloos buiten kan blijven staan ongeacht wat het weer doet? Dan is poly rattan voor u de beste keus. Natuurlijk zijn meubels gemaakt van poly rattan bij u reeds bekend. Toch kunt u zich met de meubels van VIEC onderscheiden. Evenals de meubels gemaakt van waterhyacint kunt u ook deze aanpassen naar eigen wens. U kunt dus een volledig assortiment naar wens samen stellen.

Overige handmade producten

Naast onze meubels hebben we ook nog andere producten gemaakt van poly rattan en waterhyacint. Dit zijn mooie toevoegingen op ons meubilair, dus neem vooral ook de tijd om deze producten te bekijken. 

Write a comment

Comments: 0