Stagelopen bij VIEC

VIEC – Vietnam Import Export Company is er enorm trots op zichzelf een S-BB erkend leerbedrijf te mogen noemen. Dit maakt het mogelijk om studenten een mooie stageplek binnen VIEC aan te bieden. 

 

VIEC is opgericht op 11-11-2011 door dhr. Nhu Nguyen. Afgestudeerd op de studie Bachelor of Arts - Sociology en Bachelor of Commerce - Retail Management. Na deze opleidingen is dhr. Nguyen zichzelf gaan verdiepen in de handel tussen Vietnam en Nederland. Dit is begonnen bij kleding en is zich nu steeds verder aan het uitbreiden naar meerdere producten. Lees de overige Blogposts voor meer informatie over de producten van VIEC. 

Waarom heeft VIEC jou nodig?

Zoals al aangegeven houdt VIEC zich bezig met de import en export tussen Nederland en Vietnam. Doormiddel van een goede samenwerking en communicatie binnen VIEC, kunnen wij de schakel zijn tussen Nederland en Vietnam. 

 

VIEC is constant bezig met het zoeken van Europese producten voor de Vietnamese markt en Vietnamese producten voor de Nederlandse markt. Op deze manier probeert VIEC telkens weer uit te breiden.  Om producten in te kopen/te verkopen, zal er veel contact moeten zijn met klanten. Extra ondersteuning kan VIEC goed gebruiken.

 

Daarnaast is de import en export ook een belangrijk onderdeel van VIEC. Er zullen zich regelmatig moeilijke situaties voordoen waar we samen uit moeten komen. Ook zal je dus contact hebben met de douane en de vertegenwoordigers van VIEC voor de import en export. 

Wil jij nog meer weten over VIEC, neem dan HIER contact met ons op!

Wat heeft VIEC jou te bieden?

VIEC is een klein bedrijf waar de onderlinge communicatie centraal staat. Het voordeel van een klein bedrijf is dat je direct mee kan werken aan de belangrijkste en grootste opdrachten van het bedrijf. VIEC zal je aan de hand mee nemen en het volledige proces van A tot Z laten zien en uitleggen. Vervolgens zal je zelf in staat zijn een deel van het project op je te nemen, waarbij VIEC alleen nog een controle/advies functie hoeft te vervullen. 

 

Zoals je ziet zal je bij VIEC geen nutteloze klusjes krijgen. Je zal meedoen met de belangrijkste taken binnen VIEC. VIEC zal je een solide basis geven waarop kan worden doorgebouwd. 

 

VIEC zal ook een stagevergoeding geven. Naast de standaard stagevergoeding is het ook mogelijk om een bonus te krijgen. Deze bonus is afhankelijk van de succesvolle projecten die er zijn behaald. VIEC zal er altijd naar streven jou zo goed mogelijk te ondersteunen, zoveel mogelijk te leren en te zorgen dat jij je studie succesvol afrondt. 

 

Neem HIER contact op met VIEC en deel dit artikel om ook voor anderen deze kans te creëren. 

Namens VIEC – Vietnam Import Export Company – veel geluk en succes gewenst. 

Write a comment

Comments: 0