Chiazaad Superfood in je drinken, lekker én gezond!

Chia zaadjes, we kennen het tegenwoordig allemaal. Lekker door de salade, door de pudding of door koekjes. Wat chia zaad zo bijzonder maakt, is dat het een enorme hoeveelheid eiwitten en vitaminen bevat. Superfood ook wel genoemd, en het doet zijn naam zeker eer aan. 

 

Chia zaad komt niet uit Vietnam. Echter zijn er in Vietnam erg veel soorten fruit en houdt men van verse, smaakvolle gerechten. Daarnaast is superfood in Azië al erg lang bekend en heeft zeker zijn waarde bewezen. Zo is men in Vietnam op het idee gekomen om dranken te maken met chia zaad. Erg smaakvol en toch gezond. 

 

Neem gerust contact met ons op HIER

VIEC is deze dranken gaan exporteren. Ze zijn nog erg onbekend in Europa en slechts op enkele plekken te verkrijgen. VIEC geeft u de mogelijkheid om als een van de eerste dit product op de Nederlandse markt te brengen. Het chia zaad drinken is verkrijgbaar in plastic en glazen flessen. 

 

Ook Basil zaad drankjes verkrijgbaar zijn bij VIEC. 

 

VIEC – Vietnam Import Export Company, is de eerste die dit drinken naar Nederland importeert. Bent u hierin geïnteresseerd en wenst u meer informatie en/of samples te ontvangen?

 

Neem dan contact op met VIEC!

Write a comment

Comments: 0