Ons bedrijf. Ons leven.

11-11-11 Van NL Media Marketing tot VIEC


Op zoek naar een stageplek? VIEC heeft jou misschien wel de ideale stageplek te bieden. Klik op het logo voor actueel nieuws, of neem contact op met VIEC  >>> HIER <<< 

Hallo!

Welkom bij VIEC! Ik ben Nhu Nguyen, de "Founder", van eerst NL Media Marketing en nu VIEC! Voordat ik ga vertellen wat VIEC is zal ik eerst mijzelf even voorstellen. Ik ben afgestudeerd op de studie Bachelor of Arts - Sociology en Bachelor of Commerce - Retail Management. Na mijn studie ben ik mij gaan verdiepen in de handel tussen Europa en Vietnam, in Marketing; PR; Outsourcing en vooral de kansen in de Vietnamese markt. Terwijl ik dit deed was ik werkzaam in de mode industrie en hier is dan ook mijn liefde voor kleding ontstaan. Tot mijn grote geluk merkte ik dat juist in de kleding een grote kans lag op de Vietnamese markt.

 

Tot zover over mijzelf! Nu gaan we het over VIEC hebben. Ontstaan op 11-11-11 (toeval?) VIEC is begonnen onder de naam NL Media Marketing. Echter na uitbreiding van het bedrijf en de focus op andere diensten, past de naam VIEC beter bij dit bedrijf. Veel kleine en middelgrote bedrijven in Nederland en Vietnam ondervinden problemen met het in contact komen met elkaar. Door de verschillen in taal en cultuur kan de  handel niet optimaal functioneren. Hier willen wij u zoveel mogelijk bij ondersteunen zodat u in contact kan komen met het juiste bedrijf.

VIEC- Vietnam Import Export Company    


Sell the Truth, then It will set you free


Onze ‘core business’ is het importeren / exporteren van producten tussen Nederland en Vietnam, vooral kleding en mode accessoires. Wij hebben ook een exclusieve kledinglijn van de merken Petrol jeans, Someone en DjDutch Jeans. Door het bezoeken van verschillende beurzen, verspreid over heel Europa, zorgen wij dat onze kennis in de mode up-to-date blijft. Hiernaast zijn wij ook werkzaam als transport bemiddelaar. Wij helpen u om uw producten veilig in Vietnam en Nederland aan te laten komen.


Passie


We houden van mode en we houden van kinderen. Na gewerkt te hebben in de mode en steeds meer inzicht te hebben gekregen in wat mensen willen, is onze passie ontstaan om in een land dat snel aan het ontwikkelen is onze eigen kinderkledinglijn op te zetten. Vietnam. Er is veel vraag vanuit Vietnam naar kleding vanuit Europa. Passie, het kernwoord binnen ons bedrijf. In een team met jong professionals blijven we constant op de hoogte van de nieuwe trends.

Daarnaast hebben wij onze services uitgebreid. Naast de mode, fungeren wij nu ook als transport; import/export bemiddelaar tussen Nederland en Vietnam. Om te zorgen dat alle producten veilig heen en weer kunnen gaan. 


The Future


Het doel is om het niet te houden bij het exporteren van producten naar Vietnam, maar het is ook de bedoeling dat producten worden geïmporteerd uit Vietnam naar Nederland. Doordat wij beschikken over kennis en cultuur van beide landen, moet het zeker mogelijk zijn goed in te spelen om de markten in beide landen. Mocht u behoefte hebben om producten vanuit Vietnam te laten importeren, neem dan contact met ons op. Ieder begin is moeilijk, maar zolang we ons doel voor ogen houden en niet opgeven, komt het resultaat vanzelf. Nothing is impossible, the word itself says 'I'm possible'    

Goede ideeën ontstaan door creatief denken!


Ons Bedrijf


Wij zijn begonnen onder de naam NL Media Marketing. Echter is onze focus veranderd en houden wij ons nu met name bezig met het exporteren van producten van Nederland naar Vietnam en vice versa. Vandaar de nieuwe naam: VIEC - Vietnam Import Export Company. Begonnen als VOF en nu zijn 100 procent van de aandelen overgenomen door Dhr. Nhu Nguyen met als doel aan de behoefte te voorzien dat inwoners van Vietnam, producten uit Europa willen, maar na een aantal succesvolle jaren werd hulp noodzakelijk. VIEC blijft haar team versterken met jonge mensen. De cultuur van dit bedrijf kan geassocieerd als een jong, energiek en innovatief bedrijf. Wij proberen constant nieuwe technieken toe te passen om het werk zo aangenaam mogelijk te maken. Het investeren in nieuwe, jonge werknemers is dan ook zeker een streven om dit beeld van het bedrijf vast te houden. Hiermee trachten wij  om een goede sfeer te creëren tijdens het werk om zo het bedrijf samen naar een hoger niveau te tillen.


Succesfactor


Het beheersen van cultuur en taal is noodzakelijk om op het gebied van import en export succesvol te zijn in een ander land. De cultuur in Nederland en Vietnam verschilt heel erg  van elkaar, gelukkig beheerst ons team de talen die nodig zijn om tot een succes te komen, namelijk: Engels, Nederlands en Vietnamees.

Daarnaast beschikt VIEC over een betrouwbaar netwerk, zowel in Europa als in Vietnam. Hierdoor is uw product veilig bij ons. Wij helpen u van uw zorgen af en zorgen dat alle obstakels worden genomen. Daarnaast streven we ernaar om voor u "Least Cost & Most Profit" te realiseren.

Neem nu contact met VIEC hier!VIEC - Vietnam Import Export Company

Adres: Meijhorst 6002

6537KT Nijmegen

Kvk: 54699002

Vestigingsnr. 000023676973