Producten uit Azië


CHIA & BASIL Superfood Drank

[Neem gerust contact met ons op HIER]

Chia zaadjes en Basil zaadjes, we kennen ze tegenwoordig allemaal. Lekker door de salade, door de pudding of door koekjes. Wat chia zaad zo bijzonder maakt, is dat het een enorme hoeveelheid eiwitten en vitaminen bevat. Superfood ook wel genoemd, en het doet zijn naam zeker eer aan. 

 

Chia zaad komt niet uit Vietnam. Echter zijn er in Vietnam erg veel soorten fruit en houdt men van verse, smaakvolle gerechten. Daarnaast is superfood in Azië al erg lang bekend en heeft zeker zijn waarde bewezen. Zo is men in Vietnam op het idee gekomen om dranken te maken met chia zaad. Erg smaakvol en toch gezond.

 

Onze Chia & Basil Superfood Drank worden geproduceerd in onze fabrieken in Vietnam en al geëxporteerd naar EU Landen en America.

 

We zijn open voor bestelling van een 20ft container van onze eigen merk, MAAR ook uw private label.Waterhyacint Meubels

[Neem gerust contact met ons op HIER]

VIEC is importeert handmade meubels van onze fabriek in Vietnam naar Nederland. 

 

Waarom zou u voor VIEC kiezen en wat maakt onze meubels bijzonder: VIEC heeft de afgelopen 7 jaar een enorm netwerk opgebouwd in Vietnam. Hierdoor is er ook een groot netwerk ontstaan van fabrieken die gespecialiseerd zijn in het produceren van (tuin)meubels. VIEC heeft samen met deze fabrieken geïnvesteerd om zo een exclusief meubelassortiment samen te kunnen stellen.

 

Samenwerken met VIEC is samenwerken met fabriek, bovendien we speken uw zakelijke taal en begrijpen cultuur in Vietnam. Deze biedt u de zekerheid en tevredenheid