Veel Gestelde Vragen

V: Wat is de prijs waarmee ik rekening moet houden?

A: De prijs voor AirCargo naar Vietnam is vanaf €9,50 per kilo, inclusief inklaren in Hanoi – Vietnam. Het te versturen pakket moet minimaal 1 kilo zijn en vanaf 100 kilo raden wij u aan om even contact met ons op te nemen. Dan valt er over de prijs te praten en kunnen we voor u een speciale prijs maken.

 

V: Welke producten niet?

A: Er zijn een aantal producten die niet via ons verstuurd kunnen worden: Drugs; Alcohol; Batterijen; Accu; Ontvlambare goederen; Antieke producten; Spuitbussen; Parfum. Voor meer informatie neem contact met ons op.

 

V: Hoelang duurt het voordat mijn product is aangekomen op bestemming?

A: Wij sturen 1 zending per 1 à 2 weken naar Vietnam. In het hoogseizoen is dit zelfs 1 zending per week. Op het moment dat de zending klaar is voor air cargo, duurt het 1 week voordat de zending bij ons in Vietnam is aangekomen.

 

V: Wat moet ik zelf regelen voor de zending?

A: Wij hebben een pick-up service. Neem contact met ons op over de kosten van de pick-up service. U heeft ook de keuze om de producten zelf naar ons kantoor te brengen of dit (op eigen kosten) via de post naar ons op te sturen. Daarnaast kan het zijn dat u een verzekering wil op uw verzonden producten. Deze kunnen wij u helaas niet aanbieden, wij kunnen u wel helpen bij het vinden van de juiste verzekering. Tot slot moet u niet vergeten dat u een klantcode moet opvragen voordat u uw producten stuurt.