Transport Nederland naar Vietnam

De informatie kan een beetje lang zijn, maar we willen alle details duidelijk voor u in kaart brengen. Bovendien zijn onze voorwaarden hierop gebaseerd. 

Gebruik van vervoersdiensten in 3 stappen:

1 - Registreren om klant te worden, dit kan hier . Na ontvangst van de e-mail met de client-code, gaat u naar stap 2:

2 - Stuur uw pakketten op en doe dat op deze volgorde:

Klantcode

VIEC - Vietnam Import Export Company

Meijhorst 6002

6537KT Nijmegen

Nederland.

3 - Vul het verzendformulier (CN23) in HIER 

 

VIEC bevestigt per e-mail dat uw pakket ontvangen is.  


De prijs is € 10,- per kg excl btw (inclusief EU douane kosten, service kosten, verpakking, administratie en invoerkosten in Vietnam). Het gewicht moet minstens 1 kg zijn).

 

Prijslijst van het gewicht van de goederen excl. btw:

Gewicht 1 tot 99 kg = € 10 / kg

Gewicht 100 tot 200 kg = € 9 / kg * 

Als u speciale wensen heeft >>> Neem HIER contact op <<<

 

* Deze prijzen gelden niet voor speciale producten (elektronica, huishoudelijke elektronische apparatuur, huishoudelijke artikelen). Alleen van toepassing op de gemeenschappelijke goederen, zoals kleding; Product voor Persoonlijke hygiëne; Babyvoeding.

 

Toeslagen:

  • Dure merken vanaf € 250/ per item = 2% over totale zendingswaarde 
  • Cosmetica vanaf €500/ per zending = 3% over totale zendingswaarde
  • Horloges en sieraden vanaf € 250,/ per item = 2% van de waarde/ product
  • Parfum (welke niet in de gevaarlijke productcategorie zit): €11/item 

Mocht u vaker goederen naar Vietnam opsturen waar toeslag op zit, dan is een VIP abonnement de beste optie voor u. Dit kost €400 voor 6 maanden, waarna u geen toeslagen meer hoeft te betalen voor deze goederen.

 

Voor het verzenden van uw pakket bieden wij u twee opties aan hoe u uw pakket kunt laten verpakken. De eerste optie is dat wij uw pakket opsturen in de originele verpakking, hierbij loopt u het risico dat u het volume gewicht moet betalen. De tweede optie is dat wij uw pakket ompakken, dan betaalt u geen volume gewicht meer maar berekenen wij €1,- per kilo toeslag. U ziet hier hoe u kosten kunt besparen:

 

Bijvoorbeeld een pakket van 10kg wordt verstuurd in een doos van 40 x 40 x 60 centimeter. Het volumegewicht bedraagt: 40 x 40 x 60/5000 = 19,2kg . Dit betekent dat 19,2 kg in rekening wordt gebracht door de aircargo.

19,2kg x € 10 / kg = € 192,-

Als u besluit om het pakket om te pakken dan zullen dit de kosten zijn

10kg x € 10 / kg + € 10 toeslag (€1,-/kg) = € 110,-

U profiteert dus +/- € 82. 

 

Gemiddeld duurt een zending naar Vietnam 7 dagen.  Bij iedere zending krijgt u als klant een email met daarin de deadline wanneer de goederen bij ons binnen moeten zijn gekomen om mee te gaan met de zending. Op de deadline moeten de producten voor 13.00 bij ons binnen zijn gekomen. Vanaf deze datum duurt het gemiddeld nog 7 dagen voordat uw pakket in Vietnam aankomt.

 

VIEC kan ook een pick up service aanbieden,  Uw pakket wordt bij u thuis opgehaald en vervolgens wordt het naar ons kantoor gebracht. Neem contact met ons voor deze dienst 

 

De goederen worden geleverd bij een zakenpartner in Hai Ba Trung – Hanoi - Vietnam. De ontvanger moet bij het ophalen identificeren om de goederen mee te krijgen. 

 

Als de ontvanger de goederen op een andere locatie wenst te ontvangen: Ten eerste zal het totaal gewicht van het pakket worden berekend. Vervolgens zal het pakket worden gestuurd naar de gewenste bestemming. De kosten voor het bezorgen op een ander adres zullen voor eigen rekening zijn.

 

Volume gewicht : stel u stuurt een tafel op, dat is een erg groot formaat en het gewicht is niet zo groot. In dit geval zal het volume gewicht worden berekend omdat het formaat van de verpakking te groot is voor het werkelijke gewicht. Voor het berekenen van het volume gewicht is de volgende formule van toepassing: volumegewicht = lengte x breedte x hoogte / 5000. Om te voldoen aan de gestelde eisen van de International Air Cargo, zullen wij uw goederen af en toe anders moeten inpakken. Dit kan tot gevolg hebben dat uw pakket +/- 200 gram zwaarder zal uitvallen dan dat u thuis had gewogen. 

 

Gemiddeld om de 10 dagen een zending van Nederland naar Vietnam. Uw goederen zullen dus nooit lang hier liggen.

 

Bestel ONLINE en laat rechtstreeks bezorgen bij VIEC: Dit zal u een hoop tijd besparen, u hoeft zich nu niet meer druk te maken over hoe het pakket hier terecht zou moeten komen, dit wordt allemaal voor u geregeld. Belangrijk bij het online bestellen is dat de klantcode wordt gebruikt zodat er hier ook overzicht blijft van wie, welk pakket is.

>>> LET OP! De pakketjes / bestellingen zijn van u zelf, u heeft zelf de verantwoordelijkheid voor uw pakketten / bestellingen. Betaling van invoerrechten, belastingen of eventueel betalingen aan de deur zullen niet door VIEC worden betaald.

 

Als de bovenstaande informatie is niet genoeg om uw vragen te beantwoorden. U kunt verwijzen naar de meest gestelde vragen op >>> HIER <<<

Transport Vietnam naar Nederland

Zending van Vietnam naar Nederland is ook mogelijk via VIEC. We hanteren een minimum gewicht van 100KG voor een zending van Vietnam naar Nederland. De tarieven zijn niet het zelfde als de tarieven van Nederland naar Vietnam. Voor de tarieven neem contact HIER met ons op. Deze kunnen per zending afwijken.

 

Tot onze trots kwamen we tot de conclusie dat onze prijs / kwaliteit verhouding een van de beste is van dit moment. 

 

VIEC - Vietnam Imp-/Exp Company

Kvk: 54699002

Bezoekadres: 

Meijhorst 6002

6537KT Nijmegen

Nederland.