Ons werk - Onze trots

11-11-2011, de startdatum van VIEC. Vanaf het begin met maar 1 doel voor ogen. Het voorzien van de behoeften van mensen in Vietnam. Gestart met een opsomming van de belangrijkste behoefte van Vietnamezen. Toen zijn we tot de conclusie gekomen dat er een enorme vraag was naar kwaliteitskleding en dan met name voor kinderen. Op dat moment zijn we 6 jaar lang door blijven ontwikkelen om een zo compleet mogelijk aanbod van kinderkleding te hebben. Na 3 jaar bereikte we in samenwerking met DJ Dutch Jeans, Petrol Jeans en SomeOne een doorbraak. Onze eigen kinderkledinglijn was een feit. Vervolgens zagen we ook dat de kwaliteit van melk erg slecht was in Vietnam. In samenwerking met verschillende bedrijven zijn we toen ook poedermelk vanuit Nederland gaan sturen.

Om ook deze ontwikkeling een boost te geven zijn we wederom een samenwerking aangegaan, waardoor wij nu ook Alban gaan exporteren naar Vietnam. Deze premium kwaliteit poedermelk zal binnenkort in de schappen liggen van de supermarkten in Vietnam. Toch waren we nog niet klaar. Er waren nog altijd veel verzoeken vanuit Vietnam om producten uit Nederland naar Vietnam te sturen. 

Ook hier hebben we gehoor aan gegeven. Vandaar dat VIEC nu een nieuw export plan heeft. VIEC zal ook kaas en olijfolie naar Vietnam gaan sturen. Zo is VIEC gegroeid in 6 jaar tijd, van 30 kilo per maand, naar het voorzien van Vietnam van verscheidene Nederlandse producten. 

Write a comment

Comments: 0