VIEC zorgt voor gevulde schappen in supermarkt Vietnam

Na veel onderzoek op de Vietnamese markt heeft VIEC een beslissing genomen. VIEC is nu bezig met het vinden van leveranciers voor (baby)melkpoeder, olijfolie en kaas. Binnenkort wil VIEC deze producten allemaal naar Vietnam gaan exporteren.

Tijdens het onderzoek zijn we erachter gekomen dat olijfolie voor veel meer gebruikt wordt dan alleen door de salade in Vietnam. In Vietnam wordt namelijk ook heel veel olijfolie geïmporteerd als beauty product, voor het jong houden van de huid onder andere. De grote producenten van olijfolie zijn natuurlijk Spanje, Griekenland en Italië. Echter wordt er niet veel naar Vietnam geëxporteerd.    

Kaas is natuurlijk een product waar Nederland bekend om staat. In Vietnam begint men nu net kaas te eten. Daarom willen wij Nederlandse kaas naar Vietnam gaan exporteren.

 

Blijf dus op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent de export van deze producten via onze website en facebook pagina.

 

Mocht u een bedrijf hebben en vanuit Vietnam willen importeren ook dat is mogelijk bij ons. Wij zullen uw agent zijn in Vietnam en zorgen dat alles loopt zoals het moet lopen. 

Write a comment

Comments: 1
 • #1

  Mr Truong Giang (Saturday, 30 September 2017 14:13)

  Dear VIEC,

  My name is Truong Giang, I have sent you email regarding the import of some European foods. I'm looking forward to doing business with VIEC and hope to receive your answer soon.

  Many thanks
  Giang.